Activiteiten

Activiteiten

 

Activiteiten

Stadsbrasserie Rotterdam organiseert in nauwe samenwerking met Uitjesbazen diverse
bedrijfsuitjes en teamuitjes voor zowel grote als kleine groepen. Zo kunnen jullie onder het
genot van een hapje en een drankje aan de slag met dé leukste activiteiten. Bekijk op je
gemak de mogelijkheden en vraag naar de mogelijkheden!

Crazy 88

Crazy 88

 

Crazy 88

Tijdens Crazy 88 krijgen jullie 2,5 uur de tijd om ludieke vragen te beantwoorden én unieke opdrachten uit te voeren. Iedere challenge is anders en wordt steeds gekker. Lukt het jouw team om meer punten te scoren dan andere teams? Ben jij er klaar voor om je collega’s op een totaal nieuwe en andere manier te leren kennen?

In teams van 5 á 6 collega’s gaan jullie Rotterdam onveilig maken. Onder begeleiding van onze (te gekke) begeleiding zetten jullie de binnenstad compleet op de kop door het uitvoeren van 88 opdrachten. Verschillende strategieën zijn mogelijk, niets is té gek!

 • Behaal de meeste punten door het insturen van foto’s en video’s in onze gloednieuwe interactie app.
 • Verschillende niveaus van opdrachten. Zo is er voor ieder wat wils.
 • Inclusief enthousiaste begeleiders, spelmaterialen en attributen!
 • Optioneel: personalisatie van de Crazy 88 opdrachten!

Belangrijke informatie

 • Vanaf €29,50 per persoon.
 • Vanaf 5 personen.
 • Duur: 2.5 uur, op ieder tijdstip mogelijk.

Extra informatie
Hoe gaat Crazy 88 in zijn werk? In de binnenstad van Rotterdam staan onze enthousiaste spelleiders op jullie te wachten. Na een korte uitleg is het aan jullie om de stad op stelten te zetten door het uitvoeren van dé gekste opdrachten. Overtuig de jury en scoor zoveel mogelijk punten. De jury beoordeelt iedere opdracht streng en snel. De jury houdt van creativiteit en humor! Je kunt de andere teams volgen via de game-app. Zo weet je precies hoe jouw rivalen scoren en hoe je ze kunt verslaan!

Tip
Combineer Crazy 88 met een lunch, diner of borrel achteraf bij Stadsbrasserie Rotterdam. Hiermee kun je deze unieke ervaring even laten bezinken. Toch liever een andere populair stadsspel? Bekijk gerust de mogelijkheden bij Uitjesbazen!

Wie is de Rat

Wie is de Rat

 

Wie is de Rat

Eén van je teamgenoten is niet te vertrouwen tijdens Wie is de Rat, maar wie? Ervaar samen met je collega’s dé ultieme Mol activiteit en speel hét meest verraderlijke spel van Rotterdam. Weet jij tijdens hét listigste stadsspel De Rat te ontmaskeren?

 • Een heuse Mol activiteit met spanning, sabotage en teambuilding.
 • Vernieuwde opdrachten, attributen, stemmingsrondes én een interactieve app.
 • Tour door Rotterdam en voer dé leukste opdrachten uit in de binnenstad.
 • Inclusief trofee voor het winnende team en de beste Rat!

Belangrijke informatie

 • Vanaf €29,50 per persoon.
 • Vanaf 5 personen.
 • Duur: 2.5 uur, op ieder tijdstip mogelijk.

Extra informatie
Hoe gaat Wie is de Rat in zijn werk? Ter voorbereiding zijn onze enthousiaste spelleiders ruim op tijd aanwezig. Alles staat klaar voor de start! Onder leiding van onze eigen Rik van de Westerlaken wordt het verraderlijkste stadsspel aan jullie gepresenteerd. De teams worden gemaakt en de plannen worden onderling gesmeed. Tactieken worden besproken, maar niets is wat het lijkt. Nadat de teams zijn gemaakt, worden jullie één voor één naar voren geroepen. In het geheim krijg je op je telefoon te zien of je de Rat bent of niet. Ben je de Rat? Gefeliciteerd. Aan jou de taak om de boel te saboteren. Nu kan het spel pas écht beginnen. Lukt het jouw team om het meeste geld bij elkaar te spelen? Na afloop komen alle teams bij elkaar en worden de prijzen verdeeld. Welk team heeft het meeste geld opgehaald en gewonnen? En natuurlijk: Wie is de beste Rat? Genoeg redenen om hier nog lang over na te praten. Wel vragen wij onszelf af wie jij nog kunt vertrouwen in de toekomst…

Tip
Combineer Wie is de Rat met een lunch, diner of borrel achteraf bij Stadsbrasserie Rotterdam. Hiermee kun je deze unieke ervaring even laten bezinken. Toch liever een andere populair stadsspel? Bekijk gerust de mogelijkheden bij Uitjesbazen!

Escape the City

Escape the City

 

Escape the City

De politie weet het even niet meer. Er zijn in korte tijd tien moorden gepleegd in het centrum van Rotterdam. De recherche heeft 10 verdachten kunnen aanhouden, maar deze mogen slechts 2 uur vastgehouden worden. Aan jullie de taak om de moordenaar te vinden door het bezoeken van de plaatsen delict. Lukt het jullie door middel van puzzels en raadsels de dader te vinden? Geen tijd te verliezen!

 • Een spannende Escape Game met een unieke verhaallijn vol puzzels, games en raadsels.
 • Teambuilding, samenwerking, en spanning staan centraal in dit spannende stadsspel.
 • Ideaal voor kleine en grote groepen door het gebruik van meerdere koffers.
 • Volledig door ons verzorgd, geen zorgen over de begeleiding!

Belangrijke informatie

 • Vanaf €29,50 per persoon.
 • Vanaf 5 personen.
 • Duur: 2.5 uur, op ieder tijdstip mogelijk.

Extra informatie
Hoe gaat Escape the City in zijn werk? Ter voorbereiding is jullie begeleider ruim op tijd aanwezig. Op een centraal punt in Rotterdam gaan jullie vol goede moed en door middel van onze officiële app-game aan de slag. Met koffers vol getuigschriften, alibi’s, raadsels en puzzels wordt jullie denkvermogen op de proef gesteld. Wees snel, geduldig en los te moordzaak op!

Tip
Combineer Escape the City met een lunch, diner of borrel achteraf bij Stadsbrasserie Rotterdam. Hiermee kun je deze unieke ervaring even laten bezinken. Toch liever een andere populair stadsspel? Bekijk gerust de mogelijkheden bij Uitjesbazen!

Moorddiner

Moorddiner

 

Moorddiner

De stad Blüdhaven is in paniek. Rechercheur Wout Boefs heeft jullie hulp nodig! De burgemeester is namelijk vermoord en de bewoners worden ongeduldig. De moordenaar loopt nog altijd vrij rond. Aan jullie de taak om als detectives de moordenaar op te sporen en de moordzaak op te lossen. Tijd voor actie!

Het Moorddiner is perfect te combineren met een lunch, diner of borrel bij Stadsbrasserie Rotterdam.

 • Dé ideale combinatie van een moordspel met diner.
 • Een spannende verhaallijn wordt verpakt in combinatie met unieke Escape raadsels en puzzels.
 • Geschikt voor ieder niveau, elke gelegenheid én zowel kleine als grotere groepen.
 • Speeltijd van circa 3.5 uur, inclusief professionele begeleiding, spelattributen en ingenieuze games.

Belangrijke informatie

 • Vanaf €29,50 per persoon.
 • Vanaf 15 personen.
 • Duur: 3.5 uur, op ieder tijdstip mogelijk.

Extra informatie
Hoe gaat het Moorddiner in zijn werk? Bij Stadsbrasserie Rotterdam zijn jullie aan het genieten van heerlijk eten en drinken met je collega’s. Iedereen heeft een leuke, de stemming is geweldig. Maar dan verschijnt er plots een koffer op tafel. In teams van 5 á 6 collega’s kruipen jullie in de huid van detectives. Tussen alle gangen door is het aan jullie de taak om de moordenaar te vinden. Open de koffer vol met attributen, los de opdrachten op en kom erachter wie de moordenaar is. De tijd tikt, lossen jullie de moordzaak op voordat het toetje wordt geserveerd?

Tip
Borrel na het Moorddiner nog even na bij Stadsbrasserie Rotterdam. Zo kun je in alle rust de moordzaak doorspreken! Toch liever een andere escape game? Bekijk The Mask of VR Teambuilding eens!

De Pubquiz

De Pubquiz

 

De Pubquiz

Wie van jullie is de allergrootste Pubquiz-Koning(in)? Wie denkt er alles te weten? En wie heeft er vooral veel praatjes? Bij de Pubquiz kom je erachter. Met alleen gokken ga je het niet redden.

Met enthousiaste Uitjesbazen die er een feest van maken beleven jullie een Pubquiz met strijd en veel gezelligheid. Verbeter jullie teambuilding tijdens de spellen en ontdek wie de ultieme Pubquiz koning(in) wordt!

 • Dé leukste quizmasters de meest gelikte outfits.
 • 7 originele rondes: Van algemene kennis tot Picture Perfect.
 • Inclusief kleding, attributen én toffe spelmaterialen.
 • Uitstekend geschikt voor grote groepen!

Belangrijke informatie

 • Vanaf €29,50 per persoon.
 • Vanaf 15 personen.
 • Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk.

Extra informatie
Hoe gaat de Pubquiz in zijn werk? Ter voorbereiding op de Pubquiz zijn onze spelleiders ruim op tijd aanwezig. Alles wordt klaargemaakt. Onder het genot van een drankje heten onze quizmasters jullie welkom bij Stadsbrasserie Rotterdam. Alles wordt uitgelegd, de teams worden gemaakt en de teamnaam bedacht. Hopelijk heeft iedereen er zin in. Tijdens de Pubquiz spelen jullie 7 verschillende rondes met dé meeste uiteenlopende onderwerpen. Wie van jullie wordt dé ultieme Pubquiz Koning(in)?

Tip
Combineer De Pubquiz met een lunch, diner of borrel achteraf bij Stadsbrasserie Rotterdam. Hiermee kun je deze unieke ervaring even laten bezinken. Toch liever een andere populair Quiz? Bekijk gerust de mogelijkheden bij Uitjesbazen!